Rukapalvelu

Rukan RuskaRaksassa eli monipuolisessa rakentajatapahtumassa rakennusalan ammattilaiset kokoontuvat yhteen verkostoitumisen ja ajankohtaisten asioiden päivittämisen merkeissä. Aamupäivisin ohjelmassa on seminaareja ajankohtaisista asioista. Iltapäivisin on mahdollista osallistua Rukapalvelun järjestämiin seikkailuohjelmiin.
Tapahtumassa on lukuisien tavarantoimittajien tuote-esittelyjä ja tutustumiskäynti paikallisiin yrityksiin. 

OHJELMA

Majoitusvaihtoehdot tapahtuman ajaksi:

Arctic Hotel Zone Tutustu 

Safaritalon huoneistot Tutustu

Rukariutan huoneistot Tutustu

Hotelli Cumulus Resort Rukahovi Tutustu

Aluetietoutta ja paikallisia palveluita Ruka.fi

Pääyhteistyökumppanit

 

   

         

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
4.10.2018
Päättyy:
7.10.2018

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ruka
Rukankyläntie 13
93830 Rukatunturi

Järjestäjä

Rukapalvelu Oy

+358 10 2710 500

safarihouse@rukapalvelu.fi

Rukankyläntie 13, 93830 Rukatunturi

REKISTERISELOSTE
Rekisterinpitäjä: Rukapalvelu Oy, Rukankyläntie 13, 93830 Rukatunturi, puh. 010 2710 500

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Rukapalvelu Oy, Toini Palosaari, Rukankyläntie 13, 93830 Rukatunturi

Rekisterin nimi: Rukapalvelu Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Verkkopalvelujen oston vahvistaminen sekä majoitustoiminnan mahdollistaminen ja verkossa tehtyjen varausten identifiointi. Yrityksen oma ja yhteistyökumppaneiden markkinointi.

Rekisterin tietosisältö: Nimi, osoite, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero, varauksen arvo ja maksutapa. Majoitusvaraajilta myös varattu huone/huoneisto. Maksuun liittyviä muita tietoja, esimerkiksi luottokorttinumeroita, ei tallenneta.

Säännönmukaiset tietolähteet: Tiedot kerätään asiakkailta varauksenteon yhteydessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Manuaalista aineistoa ei ole. ATK:lle tallennettu aineisto on suojattu palomuurilla, käyttöoikeuksin ja salasanoin. 

Kielto-oikeus: Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Asiakas voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä kirjallisesti Rukapalvelu Oy, Rukankyläntie 13, 93830 Rukatunturi

Rekisteröidyn tarkastus-oikeus: Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen: Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn henkilön tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Eventilla

Powered by Eventilla.